Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Lockdown: Αυτά είναι τα μέτρα που ισχύουν στην Αττική – Όλη η απόφαση για μετακινήσεις και ωράρια

Εκδόθηκε η απόφαση για τα νέα μέτρα τα οποία τέθηκαν σε ισχύ στην Αττική από σήμερα στις 06:00, όποτε και η περιφέρεια της πρωτεύουσας τέθηκε σε καθεστώς αυστηρού lockdown.

Απαγόρευση συναθροίσεων πάνω από 100 άτομα μέχρι την 1η Φεβρουαρίου - «Τσουχτερά» πρόστιμα

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται από την 06:00 ώρα σήμερα (26 Ιανουαρίου 2021) έως και την 06:00 ώρα της 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από (100) άτομα.

Ηλιόπουλος: Τομή ενάντια στο νεοναζισμό η καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης

«Τομή ενάντια στο νεοναζισμό και πολύ όμορφη ημέρα για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα», χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματικής οργάνωσης» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος

Πέτρος Κόκκαλης: Σωτήρια για τον τόπο και τη δημοκρατία η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή σχολίασε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης,  χαρακτηρίζοντάς τη σωτήρια για τον τόπο και για τη Δημοκρατία.

Η δήλωσή του αναλυτικά:

Ερειστικός ο Λαγός για την ιστορική απόφαση της ΧΑ: Χαίρομαι που σας πολεμώ - Ούτε κάνω πίσω σε τίποτα

Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ωστόσο ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Λαγός, που έχει κριθεί ένοχος για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (μαζί με Νίκο ΜιχαλολιάκοΗλία Κα

Προκαλεί ξανά η Τουρκία: "Μεροληπτική και άδικη η στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Αν. Μεσόγειο"

Η Τουρκία αντέδρασε στο ψήφισμα που υιοθέτησε νωρίτερα η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το οποίο καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αναγραφή διαγωγής στα απολυτήρια: Απόφαση-κόλαφος για την κυβέρνηση

Διπλό φρένο βάζει στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως με σημερινή απόφαση της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε ό,τι αφορά την αναγραφή της διαγωγής στα απολυτήρια και τους τίτλους σπουδών, αλλά και στον τρόπο απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών.

Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του αρχηγού της Χρύσης Αυγής, Τάκη Μιχαλόλια και η πρόεδρος του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί.

Κορωνοϊός - Νέα Ζηλανδία: Δικαστήριο χαρακτήρισε παράνομο το lockdown!

Παράνομο, αν και δικαιολογημένο αποφάνθηκε πως ήταν το ολικό lockdown της Νέας Ζηλανδίας κατά τις πρώτες 9 ημέρες, σύμφωνα με δικαστήριο της χώρας.  Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται αφότου ένας δικηγόρος αμφισβήτησε τη νομιμότητα των μέτρων που πάρθηκαν στα αρχικά στάδια του πρώτου lockdown της χώρας, το οποίο διήρκησε συνολικά 5 εβδομάδες. 

Αναδρομικά: Τι λένε οι συνταξιούχοι για την απόφαση του ΣτΕ

Δικαίωση για τους προσφεύγοντες συνταξιούχους για το 11μηνο (Ιούνιος του 2015 μέχρι Μάιο του 2016) που διεκδικούσαν αναδρομικά. Επίσης το Δικαστήριο επανέλαβε ότι αναδρομικά δικαιούνται μόνον όσοι έχουν προσφύγει για το διάστημα 2013- 2015.

Subscribe to απόφαση