Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαμαρτυρία και αποχή των λογιστών σήμερα

Εσφαλμένες εγκύκλιοι, δυσλειτουργίες στις πλατφόρμες, ασαφείς οδηγίες, γρίφοι και παγίδες από τα οικονομικά υπουργεία και την ΑΑΔΕ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών

Αποχή απο τους δικηγόρους της Αθήνας στις 28 Απριλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατά τη συνεδρίασή του την Παρασκευή, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων Αθηνών την προσεχή Τρίτη, 28.4.2020 από την άσκηση των καθηκόντων τους, τόσο των δικαστικών, όσο και των εξωδικαστικών (υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία), χωρίς την χορήγηση κατ' εξαίρεση αδειών από τον ΔΣΑ.

Το δηλητήριο του εθνικισμού και στα σχολεία: Αποχή μαθητών με σύνθημα «σύνορα κλειστά, έλεος σε κανέναν»

Ένα πρωτοφανές γεγονός λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μαλακοπής έκαναν αποχή για να δείξουν «τη συμπαράστασή τους προς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στον Έβρο για τη φύλαξη των συνόρων».

Σε αποχή οι δικηγόροι την Τρίτη

Την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για κλιμάκωση κινητοποιήσεων κατά του αγωγόσημου με αποχή την Τρίτη  επικύρωσε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που θα συμμετέχει την ίδια μέρα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

 

Θεσσαλονίκη: Αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στις 18 Φεβρουαρίου

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν την ερχόμενη Τρίτη (18/2) οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές που κατατίθενται ενώπιον των Πολυμελών Πρωτοδικείων.

Οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν αποχή: Μέχρι πότε δεν θα συντάσσονται συμβόλαια

Έπειτα από απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, αποφασίστηκε οι συμβολαιογράφοι της Αθήνας, του Πειραιά, του Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, να απέχουν από τα καθήκοντά τους έως 8 Ιανουαρίου 2020.

Συνεχίζεται μέχρι τις 6 Ιουνίου η αποχή των δικηγόρων

Συνεχίζεται έως τις 6 Ιουνίου η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ).

Υψηλό ποσοστό αποχής στις εκλογές στην Κύπρο

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ                                                              

Σε μια από τις πιο αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις τείνει να μετατραπεί η σημερινή στην Κύπρο εξαιτίας της χαμηλής προσέλευσης των πολιτών στις κάλπες.

Συνεχίζουν την αποχή οι συμβολαιογράφοι

Τη συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων αποφάσισε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Συνεχίζουν την αποχή συμβολαιογράφοι και δικηγόροι

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη, 27 και 28  Απριλίου, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισμένοι για την Μ. Τετάρτη πλειστηριασμοί.

Νέα παράταση στην αποχή των δικηγόρων

Έως τις 25 Απριλίου 2016 παρατείνεται η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που συνεδρίασε  στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Συνεχίζουν την αποχή οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι

Συνεχίζουν την αποχή από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι της Ελλάδας σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους στις 12 και 13 Απριλίου.

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι δικηγόροι

Έως και την μεθεπόμενη Δευτέρα, 28η Μαρτίου, θα συνεχιστεί η αποχή των δικηγόρων μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα, ενώ  στις 24 Μαρτίου θα συγκληθεί και πάλι η  συντονιστική  επιτροπή προκειμένου να εκτιμήσει τις έως τότε εξελίξεις.

Απέχουν από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου οι συμβολαιογράφοι

Την αποχή από τα καθήκοντα τους από την Τρίτη 8 Μαρτίου εως και την Πέμπτη 10 Μαρτίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι.

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος εκφράζει την αντίθεσή της για το προωθούμενο ασφαλιστικό σχέδιο.

Λόγω της αποχής, την Τετάρτη 9 Μαρτίου δε θα διενεργηθούν οι πλειστηριασμοί.

Subscribe to αποχή