Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαρίτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αντιστρέψει την πυραμίδα με μέτρα που αφορούν την κοινωνική πλειοψηφία

«Τα μέτρα που ανακοινώσαμε στην ΔΕΘ είναι κοστολογημένα και ρεαλιστικά και αντιμετωπίζουν βασικά ζητήματα στο σήμερα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ρ/στ «Αθήνα 9.84»

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση να προσγειωθεί στην πολύ δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία

 «Η ΝΔ έχει συνηθίσει οποιοδήποτε πρόβλημα να το χρεώνει στις διεθνείς συνθήκες» επισήμανε ο Αλ. Χαρίτσης, τονίζοντας ότι «οι κυβερνήσεις εκλέγονται για να πράττουν και όχι για να παρακολουθούν τις εξελίξεις».

Χαρίτσης για απαγόρευση μουσικής στην εστίαση: Ο αυταρχισμός συναντά τον παραλογισμό

Τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα της εστίασης με «λουκέτο» στη μουσική σχολίασε μέσω ανάρτησής του o Tομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

«Μέχρι τώρα μιλούσαμε για αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές αποφάσεις που δεν εντάσσονται σε κάποιο σοβαρό σχέδιο.

Χαρίτσης: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο - Η κυβέρνηση ας αναλογιστεί ποιο είναι το κόστος της δικής της πολιτικής»

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την βιώσιμη επανεκκίνηση απαντά σε τρία κρίσιμα ζητήματα της πραγματικής οικονομίας σήμερα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Αλέξης Τσίπρας: «Η κυβέρνηση καταδιώκει τον αγρότη παραγωγό και τις λαϊκές αγορές»

Την αμέριστη συμπαράστασή του στην αντίθεση των παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών στις νέες διατάξεις που έχει φέρει στην Βουλή η κυβέρνηση, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα το πρωί με εκπροσώπους από την Ομοσπονδία

Χαρίτσης: «Η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι δεν αντιστρέφεται με τα κυβερνητικά ημίμετρα»

«To εξαμηνιαίο δελτίο οικονομικού κλίματος του Ινστιτούτου Μελετών της ΓΣΕΒΕΕ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα επιβεβαιώνει ότι η ελλιπής στήριξη και η ανασφάλεια που εντείνεται από τις κυβερνητικές παλινωδίες, πλήττουν ασύμμετρα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις», σημειώνει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, 

Χαρίτσης: Εργαζόμενοι και καταναλωτές πειραματόζωα της κυβέρνησης

Ο Αλέξης Χαρίτσης τονίζει πως τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, είναι μία «διαχείριση της εύλογης κοινωνικής δυσαρέσκειας».

Ο Αλέξης Χαρίτσης με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, σχολιάζει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου-Χαρίτσης: Αδύνατο να επιτευχθεί η ανάκαμψη τύπου V

Τις χειμερινές οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχολιάζουν με κοινή τους δήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής Οικονομικού Κύκλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, η τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου και ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρίτσης: Η μεσαία τάξη, στο όνομα της οποίας μιλούσε προεκλογικά η ΝΔ, καταρρέει

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης κομπάζει για το "πολύ γενναιόδωρο πακέτο στήριξης" της κυβέρνησης, η κοινωνία βιώνει τις επώδυνες συνέπειες της μεροληπτικής του πολιτικής», τονίζει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Folli Follie: Στη Βουλή η δικογραφία για Φλαμπουράρη, Χαρίτση

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία που αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης της Folli Follie, καθώς από τις δικαστικές έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προέκυψαν στοιχεία με αναφορές σε δύο πρώην υπουργούς τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αλέξανδρο Χαρίτση.

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση να επιβάλλει ρυθμιστικούς κανόνες στον κλάδο των ταχυμεταφορών

«Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει εργαζόμενους και καταναλωτές και να επιβάλλει ρυθμιστικούς κανόνες στον κλάδο των ταχυμεταφορών»

Δήλωση Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτή Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση

Χαρίτσης για στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ: Ποιος είναι ο μόνος δρόμος για να αποφύγουμε το καθοδικό σπιράλ της ύφεσης

«Τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων μειώθηκε κατά 15,8% κατά το 3ο τρίμηνο, δείχνουν τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας» αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Χαρίτσης: Το Ελληνικό υπογραμμίζει την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ

«Έχουν περάσει 100 ημέρες από τότε που ο κ. Μητσοτάκης έστησε, εδώ, στο Ελληνικό, ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου», δηλώνει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης από τις πρώην εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει διεκδικήσει την έμπρακτη στήριξη της ΕΕ (Ηχητικό)

«Πέρα από δηλώσεις στήριξης, η χώρα πρέπει να διεκδικήσει από την Ευρώπη την έμπρακτη στήριξη που δικαιούμαστε ως κράτος-μέλος, όπως έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνιο του 2019», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χαρίτσης: Tο άνοιγμα των σχολείων απαιτεί προετοιμασία και σχέδιο, η κυβέρνηση κινείται με επικίνδυνο τρόπο

«Οι προτάσεις μας απαξιώθηκαν από την κυβέρνηση, αλλά πέντε μήνες μετά η δική τους λογική του “βλέποντας και κάνοντας” και των αποσπασματικών μέτρων, αποδεικνύεται καταστροφική για την οικονομία» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «Και οι επιχειρήσεις κλείνουν και η ανεργία αυξάνεται και τα δημόσια έσοδα συρρικνώνονται.

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί σε όλα τα πεδία – Ανοίγουν τα σχολεία χωρίς καμία προετοιμασία

«Βιώνουμε μια πολλαπλή κρίση, η οποία δεν προέκυψε σήμερα» υπογράμμισε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, στον ρ/στ “Στο Κόκκινο”, υπογραμμίζοντας ότι «εδώ και καιρό έχουμε μιλήσει για την τριπλή πρόκληση που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία», αναφέροντας «την υγειονομική κρίση» και «τις βαθιές και διαρκείς

Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης εξαπάτησε τους συνταξιούχους

Τα βέλη του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτοξεύει ο Αλέξης Χαρίτσης. Σε συνέντευξή του στο CNN Greece, o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι εξαπάτησε τους συνταξιούχους, μην επιστρέφοντας το σύνολο των αναδρομικών μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Χαρίτσης: Επιλογή Μητσοτάκη το κούρεμα 70% στα αναδρομικά και ο αποκλεισμός 1,6 εκατ. συνταξιούχων (Video)

«Να καταβάλει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους δίχως περικοπές» καλεί την κυβέρνηση σε δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Subscribe to Αλέξης Χαρίτσης