Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγωνία για τον 25χρονο από την Αμάρυνθο - Στο ΚΑΤ με σοβαρό κάταγμα στον αυχένα

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλευεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρρυνθο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει με παρέα φίλων του τον Σταυρό τον οποίο έριξαν μόνοι τους στην θάλασσα της Αμάρυνθου.

Πειρατεία στη Νιγηρία: Αγωνία για τη ζωή των Ελλήνων ναυτικών

Στιγμές αγωνίας εξακολουθούν να ζουν οι οικογένειες των Ελλήνων ναυτικών που είναι υπό καθεστώς ομηρίας από αδίστακτους πειρατές στον κόλπο της Νέας Γουινέας πάνω σε μεγάλο πλοίο ελληνικών συμφερόντων.

Ηράκλειο: Αγωνία για το 5χρονο αγόρι που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ένα 5χρονο αγοράκι.

Πρόκειται για το παιδάκι που βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Βάσεις 2020: Ιστορικό χαμηλό στις Ιατρικές - Πού μπαίνουν υποψήφιοι μόνο με το όνομά τους

Σε ιστορικά χαμηλά κινούνται οι Βάσεις των Ιατρικών Σχολών με «βουτιά» ακόμα και κάτω από το φράγμα των 18.000 μορίων καθώς η βάση στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης διαμορφώθηκε στα 17.400 και η Ιατρική Κρήτης στα 17.525 μόρια.

Πόλεμος για το εμβόλιο - Σε εξέλιξη πάνω από 100 προγράμματα εμβολίων

Περισσότερα από 100 προγράμματα εμβολίων κατά του κορωνοϊού υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, 10 εκ των οποίων βρίσκονται σε φάση κλινικών δοκιμών, σύμφωνα με τα στοιχεία του London School of Hygiene & Tropical Medicine.

Κραυγή αγωνίας από κρατούμενο: "Έβγαλα δεύτερο κεφάλι" - Τι απαντά το Υπουργείο ΠροΠο

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζεται να προσφύγει κρατούμενος των φυλακών Νιγρίτας, ο οποίος φέρει στο κεφάλι του έναν τεράστιο όγκο, ο οποίος συνεχώς μεγαλώνει και όπως υποστηρίζει κανείς δεν τον βοηθά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

ΚΚΕ: Η πορεία των διαπραγματεύσεων και το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν είναι αγωνία του λαού

Να βάλει εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται στο ασφαλιστικό και το φορολογικό καλεί τον λαό το ΚΚΕ και παράλληλα προειδοποιεί ότι «δεν πρέπει να περάσει η προκλητική κυβερνητική κοροϊδία ότι υπάρχει το «καλό» μνημόνιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το «κακό» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τη στιγμή που από κοινού σχεδιάζουν νέο σκληρό πακέτο

Subscribe to Αγωνία