Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο το 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε ένα βίντεο ενός λεπτού η Φίνος Φιλμ, κατάφερε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε αναφερόμενη και στην πανδημία του κορωνοϊού.

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές ταινίες της Φίνος Φίλμς που αντικατοπτρίζουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Tα σημαντικά πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή to 2020 (ΛΙΣΤΑ)

Μεγάλες προσωπικότητες άφησαν αυτόν τον κόσμο τη χρονιά που μένει πίσω...

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Σον Κόνερι, ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Κένζο, ο Κερκ Ντάγκλας, Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, και ο Χόσνι Μουμπάρακ είναι ορισμένες από τις προσωπικότητές που έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2020.

Ο πλανήτης αποχαιρετά το 2020, το έτος της πανδημίας, εν μέσω περιορισμών

Ο πλανήτης ετοιμάζεται σήμερα να αποχαιρετήσει το 2020, μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία αναγκάζει δισεκατομμύρια ανθρώπους να γιορτάσουν το νέο έτος στα σπίτια τους.

Τί αναζήτησαν οι Έλληνες στο διαδίκτυο το 2020 (ΛΙΣΤΕΣ)

Κυρίαρχο θέμα στις αναζητήσεις των Ελλήνων στο διαδίκτυο για το 2020 ήταν, χωρίς καμία έκπληξη, ο κορωνοϊός, σύμφωνα με την έκθεση «Year in Search», της Google.

Στη έκθεση καταγράφονται τα δημοφιλέστερα αποτελέσματα αναζήτησης για κάθε χώρα του πλανήτη με τον κορωνοϊό να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος στα search παγκοσμίως.

Πότε μπαίνει η επιστροφή φόρου 2020, οι οδηγίες της ΑΑΔΕ

Οδηγίες για το πότε θα μπει η επιστροφή φόρου 2020 δίνει η ΑΑΔΕ.

Οι φορολογούμενοι πριν δουν το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό τους λογαριασμό θα πρέπει να πιστοποιηθεί και η φορολογική αλλά και η ασφαλιστική τους ενημερότητα.

Κορωνοϊός: «Εμβόλιο ή θεραπεία, αλλιώς ματαίωση των Ολυμπιακών Αγώνων»

Η ανάπτυξη ενός εμβολίου ή η ανακάλυψη μίας αποτελεσματικής θεραπείας για τον κορωνοϊό, είναι θεμελιώδης παράμετρος, προκειμένου να διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι αναβλήθηκαν φέτος (2020) εξαιτίας της πανδημίας.

Πανελλαδικές 2020: Πτώση των βάσεων «δείχνουν» τα στατιστικά της κλιμάκωσης των μορίων

Πτώση των βάσεων στην πλειονότητα των σχολών όλων των Επιστημονικών Πεδίων αναμένεται φέτος, σύμφωνα και με τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα και που αναφέρονται στην κλιμάκωση των μορίων που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πανελλήνιες 2020: Μόλις τρεις οι μαθητές σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 19.500 μόρια – Τα στατιστικά των βαθμολογιών

Μόλις τρεις είναι οι υποψήφιοι, πανελλαδικά, που συγκέντρωσαν πάνω από 19.500 μόρια -ένας από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, ένας από την Σπουδών Υγείας και ένας από την Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής- ενώ την υψηλότερη συγκέντρωση μορίων σε όλες τις Ο.Π.

Πανελλήνιες 2020: Με Αρμονία συνεχίζονται οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα

Με τα ειδικά μαθήματα συνεχίζονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις. Σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου, οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Αρμονίας.

Αύριο, Παρασκευή 10 Ιουλίου, οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Κοινωνικός τουρισμός: Αυξάνονται οι δικαιούχοι – Νέα παράταση στις αιτήσεις συμμετοχής

Μετά το ρεκόρ των 457.000 αιτήσεων δικαιούχων για το ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, προχώρησε στην ενίσχυση του προϋπολογισμού του προγράμματος κατά 7 εκατ.

Πανελλήνιες 2020 - ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα στην Άλγεβρα

Στο μάθημα της Άλγεβρας κλήθηκαν να εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινοί υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 στα ΕΠΑΛ είχαν εξεταστεί στις 16 Ιουνίου στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που «έπεσαν» στους φετινούς υποψηφίους, εδώ.

Πανελλήνιες 2020: Ποιοι υποψήφιοι θα λάβουν αποζημίωση ύψους 350 ευρώ

Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των υποψηφίων που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2020 θα καλυφθούν με μία αποζημίωση ύψους 350 ευρώ στην περίπτωση που εξεταστούν σε άλλη σχολική μονάδα από αυτή που υπέβαλαν αίτηση.

Πανελλήνιες 2020: Πώς θα διεξαχθούν-Μάσκες, αποστάσεις, ανοιχτά παράθυρα και χωρίς ανεμιστήρες

Με προαιρετική χρήση μάσκας για τους υποψηφίους και υποχρεωτική για τους επιτηρητές, με απόσταση 1,5 μέτρου και φυσικό αερισμό στις αίθουσες, χωρίς ανεμιστήρες θα διεξαχθούν οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τα παραπάνω καθορίζει σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας , Ν.Κεραμέως και Β.

Πανελλήνιες: Τι αλλάζει στον τρόπο βαθμολόγησης της Έκθεσης

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, το υπουργείο έδωσε οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων με αλλαγές για τους φετινούς υποψηφίους.

«Τρύπα» 6,014 δισ. στον προϋπολογισμό το πρώτο τρίμηνο του 2020

Έλλειμμα 6,014 δισ. ευρώ εμφάνισε σε ταμειακή βάση ο Προϋπολογισμός του ελληνικού κράτος, το πρώτο τρίμηνο του 2020,  την περίοδο δηλαδή Ιανουαρίου – Απριλίου 2020, (σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης), έναντι ελλείμματος 1,138 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Πανελλαδικές 2020: Το νέο έντυπο του ΕΟΔΥ για τους υποψηφίους-Ποιες σχολές αφορά

Νέες οδηγίες για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2020 εξέδωσαν το υφυπουργείο Αθλητισμού και το υπουργείο Παιδείας.

Το υπουργείο Παιδείας χθες ανακοίνωσε τους τελικούς πίνακες εισακτέων για τις Πανελλαδικές 2020, από τους οποίους προκύπτει ότι ο αριθμός θα είναι ίδιος με την περυσινή χρονιά.

Subscribe to 2020