Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαφαζάνης: Τι λέει στο βιβλίο του για το «ριφιφί» στο Νομισματοκοπείο

Και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκτός των «πονημάτων» του Γιάνη Βαρουφάκη, ετοιμάζει βιβλίο για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ισχυριζόμενος ότι θα περιέχει «σκληρές αλήθειες που θα πονέσουν και θα ανάψουν φωτιές», όπως αναφέρει ιστοσελίδα.

Αλεξιάδης: "Το 2015 είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ αγαπημένη χρονιά"

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Τρύφων Αλεξιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει τώρα που βρίσκεται στην εξουσία και χαρακτήρισε τη χρονιά του 2015 «αγαπημένη», καθώς δείχνει τις διαφορές της κατάστασης τότε, με αυτή που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σαν σήμερα: Η μεγάλη εκλογική νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2015

Μετά την άκαρπη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (29 Δεκεμβρίου 2014), η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015. Νικητής αναδεικνύεται για πρώτα φορά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. («Για πρώτη φορά Αριστερά»).

Αλεξιάδης: Αύξηση 3,4% στα έσοδα της φορολογίας το 2015!

Σημαντικά στοιχεία από την έκθεση απολογισμού της Ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ανέλυσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Subscribe to 2015