Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιστολή Ελλάδας σε ΟΗΕ: Οι τουρκικές αιτιάσεις για καθεστώς των νησιών του Αιγαίου είναι παντελώς αβάσιμες και απορρίπτονται

Οι τουρκικές μονομερείς αιτιάσεις περί του καθεστώτος στρατικοποίησης νησιών Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και σύνδεση του καθεστώτος αυτού με την  ελληνική κυριαρχία, όπως επιχειρεί η τουρκική πλευρά,  είναι παντελώς αβάσιμες, αστήρικτες, νομικά και ιστορικά λανθασμένες.

ΔΝΤ: Σε τροχιά ανάπτυξης η Ελλάδα - 3,3% φέτος και 5,4% το 2022

Ρυθμό ανάπτυξης 3,3% για φέτος και 5,4% για το 2022 προβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στην Έκθεσή του για την ελληνική οικονομία στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου που διενεργεί σε όλες τις χώρες μέλη (άρθρο ΙV).

Στον "πάτο" της Ευρώπης η Ελλάδα στην αξιοπιστία των ΜΜΕ

Τρίτη από το τέλος ανάμεσα σε 24 ευρωπαϊκές χώρες είναι η Ελλάδα (38η σε 46 χώρες παγκοσμίως) ως προς τον βαθμό αξιοπιστίας των ΜΜΕ, σύμφωνα με τη φετινή έρευνα του Reuters Ιnstitute σε συνεργασία με το Oxford University που καλύπτει 46 χώρες. Μόλις το 32% εμπιστεύεται εν γένει τις ειδήσεις στα ΜΜΕ στη χώρα μας (χαμηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε.

Ερντογάν: Συμφωνήσαμε να συνομιλούν πρώτα Καλίν - Σουρανή και μετά εγώ με τον Μητσοτάκη

Κομβικό ρόλο απέδωσε ο Ταγίπ Ερντογάν στην Ελένη Σουρανή και τον Ιμπραήμ Καλίν για μία «απευθείας συνεννόηση» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, χωρίς την παρεμβολή τρίτων, όπως είπε.

Νέα απεργία αύριο για το εργασιακό - Χωρίς μετρό η Αθήνα, πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 11:00 πμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης της Ελλάδας - Οι περιοχές που προκαλούν ανησυχία

Προσοχή από τους ειδικούς για Αττική, Μαγνησία, Λάρισα, Φλώρινα, Κως, Κέρκυρα και Νάξο - Οι αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη

Οι περιοχές που προκαλούν προβληματισμό στους ειδικούς βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Προειδοποιητική επιστολή της Κομισιόν στην Ελλάδα για το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι έστειλε προειδοποιητική επιστολή στην Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ουγγαρία και την Ισπανία, επειδή δεν έχουν ολοκληρώσει τη μεταφορά στο εθνικό τους δίκαιο της απόφασης-πλαισίου για το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και τις διαδικασίες παράδοσης μεταξύ των κρατών-μελών.

Subscribe to ΕΛΛΑΔΑ