Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναστασία Γιάμαλη

 

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια του Kontranews.gr,

σχολιάστρια στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel καθώς και

παρουσιάστρια της εκπομπής Kontra24 από Τρίτη ώς Παρασκευή στις 12 το βράδυ.

Επικοινωνήστε μαζί της στο email [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

 

Εδώ δεν είναι Κολοκοτρωνίτσι 

Πρώτη φορά που ακούσαμε για το "Αφήστε με να ζήσω" ήταν όταν κατόπιν ενεργειών τους η Ιερά Σύνοδος καθιέρωσε πέρυσι ημέρα κατά των εκτρώσεων την οποία "βάφτισε"  «Ημέρα του αγέννητου παιδιού».

Πάρτε το αλλιώς, "γλυκά" το λέω...

Η λάθος ερώτηση φέρνει και λάθος απάντηση; Μετρώ τουλάχιστον δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είπαν ότι ήταν επιτυχία της κυβέρνησης η ειρηνική διαδήλωση και πως «αυτά που έκανε ο Χρυσοχοίδης, έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς». 

Ανάπτυξη ή απορρύθμιση;

Ανάπτυξη της τάξης του 1,3% καταγράφηκε στην ελληνική οικονομία το α' τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018, ενώ σε σχέση με το δ' τρίμηνο πέρυσι το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,2%. Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας προβλέπει αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,3% για το σύνολο του τρέχοντος έτους.

«Μέλι-γάλα» ο Κυμπουρόπουλος

Οταν ήμασταν παιδιά υπήρχε ο κανόνας «μέλι-γάλα» για τα μικρότερα παιδιά που έπαιζαν μεν μαζί μας αλλά υπάγονταν σε ένα «ειδικό καθεστώς», δεν τα χτυπούσαμε με τη μπάλα στα «μήλα»,  δεν τα αφήναμε να «φυλάξουν» στο κρυφτό. Έπαιζαν μαζί μας μεν, δεν «μετρούσαν» δε.

Πετσίτης δια πάσαν νόσον

Πηχυαίοι τίτλοι «Ο Πετσίτης ήταν στο Μαξίμου το βράδυ των εκλογών», «Άνοιξαν στην Κύπρο οι λογαριασμοί του Πετσίτη», «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καρφώνει τον Παππά για τον Πετσίτη», «Ψέμματα είπε ο Παππάς για τον Πετσίτη», «Η αγαπημένη του Πετσίτη», «Ο Πετσίτης είναι παντού», «Πετσίτης

Subscribe to Αναστασία Γιάμαλη