Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κως: Τρομερή αντιπρόταση εστιατορίου σε «τζαμπατζήδες» influencers – Ζητούν δωρεάν γεύμα

Κως: Τρομερή αντιπρόταση εστιατορίου σε «τζαμπατζήδες» influencers – Ζητούν δωρεάν γεύμα

Ένα εστιατόριο στην Κω δέχεται δεκάδες μηνύματα από influencers, που θέλουν να δοκιμάσουν τζάμπα τα πιάτα του με αντάλλαγμα μια ανάρτηση στα social media, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης τούς αντιπροτείνει να πληρώσουν κανονικά και τα χρήματα να πάνε σε γεύμα για κάποιον άνθρωπο σε ανάγκη, εξαφανίζονται.

Θέμα στην Daily Mail έχει γίνει ένα εστιατόριο στην Κω και η τρομερή απάντηση του ιδιοκτήτη του σε «τσαμπατζήδες» influencers, που θέλουν να δοκιμάσουν τζάμπα τα πιάτα του με αντάλλαγμα μια ανάρτηση στα social media.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ανώνυμος χρήστης της πλατφόρμας Reddit έγινε viral, όταν αποκάλυψε την πάγια τακτική του συγκεκριμένου εστιατορίου, το οποίο, όπως λέει, ανήκει στην οικογένειά του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν και όταν έρχεται η… πρόταση των influncers, η αντιπρόταση είναι να πληρώσουν κανονικά τον λογαριασμό τους και το εστιατόριο, με τη σειρά του, θα παρέχει δωρεάν ένα γεύμα αντίστοιχης αξίας σε κάποιον άστεγο ή άλλον άνθρωπο σε ανάγκη.

Το φοβερό είναι ότι ουδείς έχει ανταποκριθεί στην αντιπρόταση. Οι περισσότεροι influencers δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να απαντήσουν.