Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζόρνταν για δολοφονία Φλόιντ: «Να απαιτήσουμε να λογοδοτήσουν οι ένοχοι»

Τζόρνταν για δολοφονία Φλόιντ: «Να απαιτήσουμε να λογοδοτήσουν οι ένοχοι»

Ο Μάικλ Τζόρνταν έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους Αμερικανούς όσον αφορά την υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ και τα όσα συγκλονίζουν τις ΗΠΑ, ζητώντας απ’ όλους με τη δυνατή φωνή τους να αναγκάσουν τους ηγέτες να κάνουν αλλαγές για να αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό και τη βία.

Το μήνυμα του Τζόρνταν για τον Φλόιντ:

«Είμαι συντετριμμένος, πονάω αλλά και θυμωμένος. Βλέπω και νιώθω τον πόνο, την οργή και την αγανάκτηση. Στέκομαι με αυτούς που φωνάζουν για τον ρατσισμό και την βία απέναντι σε ανθρώπους λόγω χρώματος στην χώρα μας. Περάσαμε αρκετά.

Δεν έχω τις απαντήσεις, αλλά οι ενωμένες φωνές δείχνουν δύναμη και την ανικανότητα να μας χωρίσουν. Πρέπει να ακούσουμε ο ένας τον άλλο, να δείξουμε συμπόνια και να μην γυρνάμε την πλάτη μας στην βιαιότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες απέναντι στην αδικία και να απαιτήσουμε να λογοδοτήσουν οι ένοχοι.

Η φωνή μας πρέπει να πιέσει τους ηγέτες μας να αλλάξουν τους νόμους ή να χρησιμοποιήσουμε την ψήφο μας για να δημιουργήσουμε μία αλλαγή στο σύστημα. Όλοι μας πρέπει να είμαστε κομμάτι της λύσης και να δουλέψουμε μαζί για να εγγυηθούμε δικαιοσύνη για όλους.

Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ και στους αμέτρητους των οποίων οι ζωές έχουν βιαίως και χωρίς λογική, έχουν αφαιρεθεί από πράξεις ρατσισμού και αδικίας».

πηγή: filathlos.gr