Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζαχαριάδης: Λάσπη στον ανεμιστήρα - Δεν λένε ότι συνήγορος του Καλογρίτσα είναι ο Λοβέρδος

Ζαχαριάδης: Λάσπη στον ανεμιστήρα - Δεν λένε ότι συνήγορος του Καλογρίτσα είναι ο Λοβέρδος

«Το πρωθυπουργικό γραφείο είναι αυτό που μοιράζει χρήματα με αδιαφάνεια. Ας τα ψάξουμε όλα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για επικοινωνιακή αντεπίθεση και λάσπη στον ανεμιστήρα έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόμενος στο κυριακάτικο δημοσίευμα για τον Χρήστο Καλογρίτσα.

«Θεωρώ ότι αυτή την ώρα επιχειρείται μία επικοινωνιακή αντεπίθεση. Το πρωθυπουργικό γραφείο είναι αυτό που μοιράζει χρήματα με αδιαφάνεια. Ας τα ψάξουμε όλα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» επισήμανε ο Κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

«Είδαμε μια διαδικασία συκοφαντίας. Δεν σχολιάζουν το γεγονός ότι ο συνήγορος του κ. Καλογρίτσα είναι ο κ. Λοβέρδος. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Έχει σημαίνοντα ρόλο στο πολιτικό σύστημα. Ούτε ο κ. Θεοδωρικάκος» συμπλήρωσε ο Κ. Ζαχαριάδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι «όλα τα κανάλια λειτουργούν έχοντας πάρει και πληρώσει κάποιες άδειες στο δημόσιο ταμείο. Εμείς αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, βάζοντας κάποιους κανόνες όπως π.χ. με τους εργαζόμενους. Αν υπάρχει ποινικό φορτίο να πάνε στη δικαιοσύνη να το αποδείξουν. Το να πλανάται μία σκιά. Όποιος έχει στοιχεία τα πηγαίνει στον εισαγγελέα και από εκεί και πέρα προχωράει η διαδικασία».