Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά κυβέρνησης για την επέτειο Γρηγορόπουλου: Εγκληματικές ευθύνες πίσω από ακροδεξιούς αντιπερισπασμούς

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά κυβέρνησης για την επέτειο Γρηγορόπουλου: Εγκληματικές ευθύνες πίσω από ακροδεξιούς αντιπερισπασμούς

Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από ακροδεξιούς και αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την χουντικής (και πάλι) έμπνευσης απαγόρευση των «δημόσιων συναθροίσεων» που ανακοίνωσε η αστυνομία από τις 05.00 το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου έως και τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας εν όψει των 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα.

Όπως επίσης είναι προφανές πως η πανδημία και οι δραματικές εξελίξεις από την αδράνεια της κυβέρνησης στην προετοιμασία της χώρας και του ΕΣΥ, δεν επιτρέπουν μαζικές συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που θέτουν σε κίνδυνο την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης και η ΕΛ.ΑΣ έχουν δικαίωμα να καταστρατηγούν το Σύνταγμα, δήθεν για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Εξάλλου, αν ήθελαν να τηρήσουν το νόμο και να επιβάλλουν πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων προστασίας, ας πήγαιναν την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα να δουν τον κ. Μητσοτάκη.

Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από ακροδεξιούς και αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς.