Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΥΡΙΖΑ: Οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα

Αιχμηρή απάντηση έδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, μετά τη στήριξη του τελευταίου στον υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη και τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σ' άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει: «Ελπίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη που ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του για τον Τουρισμό με τον κ. Βρανάκη, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου, να μην έχει ξαφνικά ανειλημμένες υποχρεώσεις ο αρμόδιος υπουργός».

Ολόκληρη η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέλιο Πέτσα:

«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται πως οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού, τον οποίο κάλυψε πλήρως, στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα, την οικονομία και τους εργαζόμενους σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον Στέλιο Πέτσα.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «ελπίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη που ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του για τον Τουρισμό με τον κ. Βρανάκη, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου, να μην έχει ξαφνικά ανειλημμένες υποχρεώσεις ο αρμόδιος υπουργός».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση του κ. Θεοχάρη, «μετά το πρωτοφανές μπάχαλο στον Τουρισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».