Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέτσας: Ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων

Πέτσας: Ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων άφησε ο Στέλιος Πέτσας υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να τηρηθούν τα μέτρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων, αλλά το θέμα είναι να τηρήσουμε τα μέτρα. «Η κυβέρνηση Θα εξετάσει τι παραπάνω μπορεί να κάνει για να περιορίσει την κινητικότητα είτε σε εθνικό, είτε σε περιφερειακό επίπεδο. ’Όμως αυτό θα συνεκτιμηθεί με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα», υπογράμμισε ο Σ. Πέτσας.

Πέτσας: Ο Πρωθυπουργός θα αναπτύξει στη Βουλή το σχέδιο για τα εμβόλια

Αναφορικά με την προμήθεια των εμβολίων και τον σχεδιασμό που υπάρχει από την κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι το ζήτημα θα αναπτυχθεί στη Βουλή από τον Πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους πολιτικούς αρχηγούς. Τόνισε μάλιστα πως δεν είναι μόνο το εμβόλιο της Pfizer για το οποίο γίνεται σχεδιασμός αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες εταιρίες ενώ υπογράμμισε ότι θα υπάρχει προτεραιότητα για τις ευπαθείς ομάδες.

Σχολιάζοντας το ζήτημα που προέκυψε χθες με τον Παύλο Πολάκη, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι όλοι είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου. «Δεν θα έπρεπε να προκαλούν πρώην υπουργοί υγείας και δημόσιοι λειτουργοί», σχολίασε χαρακτηριστικά.