Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκος Παππάς: Τι απάντησε στον Καλογρίτσα από το δελτίο Kontra News 10

Νίκος Παππάς: Τι απάντησε στον Καλογρίτσα από το δελτίο Kontra News 10

Ο Νίκος Παππάς απάντησε μέσα από το δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη για τις νέες κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον Χρήστο Καλογρίτσα.

"Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο, όλα αυτά έχουν απαντηθεί. Εδώ υπάρχει ένας πόλεμος από πάρα πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι η δική μας κυβέρνηση έβαλε το δάχτυλο στην πληγή. Τους έβαλε να πληρώσουν, εισπράξαμε 150 εκ. ευρώ το φόρο διαφήμισης, τους βάλαμε να πληρώσουν για τις άδειες. Επρόκειτο για διαγωνισμό που διεξήχθη και εκρίθη σε όλα του τα στάδια και πριν τη διεξαγωγή του και κατά τη διεξαγωγή του και μετά τη διεξαγωγή του, από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και είναι μια διαδικασία με βάση την οποία το ΕΣΡ χρέωσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την άδεια, πράγμα που έγινε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

Αντιλαμβάνεται όμως ο κόσμος νομίζω ότι εδώ πέρα πρόκειται για μία φθηνή διαδικασία αντιπερισπασμού, η οποία είναι κενή περιεχομένου και θα σας έλεγα ότι δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα ίχνος ντροπής. Εμείς πολιτευτήκαμε με τρόπο που προασπίζει το δημόσιο συμφέρον. 

Για πρώτη φορά εισπράξαμε χρήματα για λογαριασμό του δημοσίου τη στιγμή που η πολιτικοοικονομική δοσοληψία των περασμένων 3 δεκαετιών επέβαλλε ένα καθεστώς αεροπειρατείας της δημόσιας συχνότητας."

"Δεν περιγράφεται καμία απολύτως παρανομία. Όλα τα ζητήματα έχουν κριθεί και ενώπιον του Ανώτατου Ακυρωτικού δικαστηρίου. Ήταν ένας διαγωνισμός που είχε άρτιο σχεδιασμό γι' αυτό μπόρεσε και εξασφάλισε χρήματα για το ελληνικό δημόσιο και εν πάσει περιπτώσει, νομίζω η πορεία των πραγμάτων το έχει αποδείξει. Εδώ ξαναζεσταίνεται ένα φαϊ πέντε χρόνια μετά, χρησιμοποιούνται διάφοροι δεξιά και αριστερά με εκλεκτικές συγγένειες που έχουν επιχειρηματικά και τυπικές συγγένειες με κυβερνητικά στελέχη. Αυτό το πράγμα είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο δεν πουλάει, αλλά δεν έχει και καμιά πολιτική αποτελεσματικότητα."

Δείτε το βίντεο: