Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μητσοτάκης: Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία - Το πρόγραμμα των συναντήσεωνΣτην Πορτογαλία φθάνει την Κυριακή το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Στη Λισαβόνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα Δευτέρα επαφές με τον Πορτογάλο ομόλογο του Αντόνιο Κόστα, στο πλαίσιο και της ανάληψης της εκ περιτροπής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Πορτογαλία για το πρώτο εξάμηνο του 2021.  Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πορτογαλική πρωτεύουσα σήμερα έχει ως εξής:  Στι

Μητσοτάκης: Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία - Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Στην Πορτογαλία φθάνει την Κυριακή το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη Λισαβόνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σήμερα Δευτέρα επαφές με τον Πορτογάλο ομόλογο του Αντόνιο Κόστα, στο πλαίσιο και της ανάληψης της εκ περιτροπής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Πορτογαλία για το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πορτογαλική πρωτεύουσα σήμερα έχει ως εξής:

Στις 12:45, ώρα Ελλάδος, οι κ.κ Μητσοτάκης και Κόστα θα επισκεφτούν το κεντρικό κτήριο του Πορτογαλικού Πολεμικού Ναυτικού, όπου εδρεύει η Ακτοφυλακή.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού θα είναι η έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA).

Στις 14:25, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο São Bento όπου θα έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα .

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών.