Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαρίτσης: Η κυβέρνηση παραμένει απαθής, μοιράζοντας «ψίχουλα» ενισχύσεων στην λογική του «βλέποντας και κάνοντας»

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση παραμένει απαθής, μοιράζοντας «ψίχουλα» ενισχύσεων στην λογική του «βλέποντας και κάνοντας»

Με αφορμή την περιοδεία του στην Μεσσηνία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, "η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί περιοχές όπως η ενδοχώρα της Μεσσηνίας σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό και τον αγροτικό κόσμο σε πλήρη απόγνωση".

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτση στο Facebook:

Περιοδεία στην Καζάρμα, στο Βλαχόπουλο και στη Χώρα Μεσσηνίας. Συζήταμε με τους κατοίκους της περιοχής για την καθημερινή μάχη που δίνουν. Η αποκαρδιωτική εικόνα στον αγροτικό τομέα είναι εμφανής. Η πανδημία σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν δυσκολέψει πολύ την αγροτική παραγωγή και έχουν ρίξει χαμηλά τις τιμές των παραγόμενων προϊόντων.

Η κυβέρνηση πέρα από τα ευχολόγια δεν έχει προβεί σε κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης προς τον αγροτικό τομέα, όπως άλλωστε και σε όλους τους πληττόμενους κλάδους της οικονομίας.

Με το πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι" προτείναμε εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης των αγροτών με τη δημιουργία ενος πλαισίου προστασίας για την ενισχυση των καλλιεργειών και την παροχή εισοδήματος έκτακτης ανάγκης.

Η κυβέρνηση παραμένει απαθής, μοιράζοντας «ψίχουλα» ενισχύσεων στην λογική του «βλέποντας και κάνοντας». Μιας λογικής που οδηγεί περιοχές όπως η ενδοχώρα της Μεσσηνίας σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό και τον αγροτικό κόσμο σε πλήρη απόγνωση.