Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γεννηματά: Απογοήτευση και ντροπή όσα παρακολουθούμε από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεννηματά: Απογοήτευση και ντροπή όσα παρακολουθούμε από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ

Για συζήτηση «παραλήρημα, πινγκ πονγκ αηδίας και βούρκου», που βρίσκεται πολύ μακριά από τα θύματα που καλούνται να μιλήσουν έκανε λόγο στη δευτερολογία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αιχμηρό και αυστηρό ύφος.

«Τα όσα παρακολουθούμε από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να χαρακτηριστούν ως απογοήτευση και ντροπή», σχολίασε παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά τους αιχμηρούς διαξιφισμούς που αντάλλαξαν οι κκ. Μητσοτάκης και Τσίπρας στις δευτερολογίες τους.

Υψώνοντας τους τόνους της κριτικής προς τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε πως και οι δύο έδωσαν το σύνθημα στα «άλλα "πιστόλια" του κομματικού διαδικτύου να συνεχίσουν τον κατήφορο».

Η κυβέρνηση δεν έδειξε άμεσα αντανακλαστικά

«"Κάτι ψέλλισε η κ. Γεννηματά", είπατε. Δεν νομίζετε ότι είναι σεξιστικό και απαξιωτικό;», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προς τον κ. Μητσοτάκη και τον κατηγόρησε πως η κυβέρνηση δεν έδειξε άμεσα αντανακλαστικά στην περίπτωση των καταγγελιών της κυρίας Μπεκατώρου αλλά όταν ανέκυψε η υπόθεση Λιγνάδη. «Φέρτε προτάσεις, κι έχουμε διάθεση να τις συζητήσουμε, αρκεί να δούμε τι είναι» επισήμανε η Φώφη Γεννηματά και τόνισε:

«Η Δημοκρατία και η ποιότητα του πολιτικού λόγου βασίζονται σε αρχές κ. Πρωθυπουργέ. Πρώτον στη διαφάνεια όπου τίποτα δεν γίνεται δημόσια, δεύτερον λογοδοσία, όπου δεν αναλαμβάνετε καμία ευθύνη, και τρίτον διαβούλευση όπου δεν ρωτάτε και δεν διαβουλεύεσθε με κανένα. Ο δικός μας αγώνας για νέα αλλαγή είναι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αδυναμίες σας».