Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Φιάσκο" περιμένει ο Αντώναρος με τους διοικητές νοσοκομείων

"Φιάσκο" περιμένει ο Αντώναρος με τους διοικητές νοσοκομείων

"Θα μας εξηγήσει το Μαξίμου τι έγινε με τους 13 που αντικαταστάθηκαν;"

Ο Ευάγγελος Αντώναρος προέβη σε μια "προφητική" ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, με αφορμή τις νέες διοικήσεις Νοσοκομείων που ανακοίνωσε ο Β.Κικίλιας.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι για τους 13 που αντικαταστάθηκαν οφείλει εξηγήσεις το Μαξίμου και μάλιστα ένα συγκεκριμένο γραφείο όπως λέει αφού “εκεί και πουθενά αλλού αποφασίζονται σε τελική φάση όλοι οι διορισμοί” ενώ λέει ότι αναμένει και νέες παραιτήσεις-αντικαταστάσεις.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Θα εχει πολυ ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν τι έγινε με τους 13 διοικητές κι αναπληρωτές νοσοκομείων που αντικατασταθηκαν. Κι ιδιαίτερα γιατι “παυθηκαν” τόσοι λίγο μόλις μετα τον διορισμό τους. Η εξληγηση πρέπει να ερθει φυσικά από το Μεγαρο Μαξίμου και μάλιστα απο συγκεκριμένο γραφειο — γιατί ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ αποφασίζονται σε τελική φάση ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.

Κι ελπίζω να το κάνουν σύντομα. Γιατί από όσα ακούω καποιοι δημοσιογράφοι ξεσκαλίζουν ήδη τα ονόματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Κι ακόμη μαθαίνω ότι προσεχως θα έχουμε κι άλλες παραιτήσεις-αντικαταστάσεις. Υπάρχουν ακόμη μπουμπούκια που διατηρούν τις θέσεις τους….