Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαρκής απειλή

Διαρκής απειλή

ΟΙ Αμυντικές Συμφωνίες με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ δεν φαίνεται να πτοούν τον Ερντογάν που για μια ακόμη φορά βγάζει τα ερευνητικά στο Αιγαίο, προκειμένου να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ της παραβίασης των ελληνικών χωρικών υδάτων.

ΜΑΛΙΣΤΑ σε συνδυασμό με τις απειλές για μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα και ένα θερμό επεισόδιο μπορεί να προκύψει ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

ΑΛΛΩΣΤΕ ο Ερντογάν φαίνεται ότι μεθοδεύει μια προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας για να δημιουργήσει πρόβλημα στο ΝΑΤΟ και να αρχίσουν να τον παίρνουν στα σοβαρά οι Αμερικανοί.

Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ που καλλιεργεί η κυβέρνηση ότι δήθεν με τις Αμυντικές Συμφωνίες έχει λυθεί το πρόβλημα και ότι ο Ερντογάν δεν θα τολμήσει να προκαλέσει είναι επικίνδυνες.

ΓΙΑΤΙ μόλις πριν από λίγες ημέρες τα τουρκικά πολεμικά παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Κύπρου και απομάκρυναν το γαλλικό σκάφος π[ου πραγματοποιούσε έρευνες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είδαμε καμία αντίδραση στην Κύπρο από την πλευρά των συμμάχων και γι’ αυτό δεν πρέπει να στηριζόμαστε σε αυτούς αν ξεσπάσει ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγα