Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το παράπονο του Τσελέντη για το... "Μωαμεθανιστάν"

Το παράπονο του Τσελέντη για το... "Μωαμεθανιστάν"

Την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν οι εικόνες με τα Θεία από τα δωμάτια των νοσοκομείων εξέφρασε ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης.

Όπως εξηγεί ο επιστήμονας, έψαξε το θέμα του είπα ότι είναι «άνωθεν εντολή», συμπληρώνοντας ότι «εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν».

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook δείχνει μια φωτογραφία με τον άδειο τοίχο από το δωμάτιο νοσηλείας της μητέρας του, ενώ εκδήλωσε την ενόχλησή του σχετικά με τα θρησκευτικά σύμβολα των Χριστιανών τα οποία συνεχώς καταργούνται.

Συγκεκριμένα ο Άκης Τσελέντης έγραψε:

«Αἰδώς Ἀργεῖοι. Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα; Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και μόνο εμείς. Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται. Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί».

tseledis2