Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Σιγοντάρει" η ΝΔ τη Γιαννακοπούλου - Το like που τους "προδίδει"

Το like του Πέτσα στη Γιαννακοπούλου και το φλερτ με τη ΝΔ

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι βουλεύτρια του ΚΙΝΑΛ, αλλά όπως όλα συνομολογούν, είναι και θερμή υποστηρίκτρια της συμπόρευσης και ταύτισης του κόμματος της Φώφης Γεννηματά με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δραστηριότητά της δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τη γαλάζια παράταξη.

Αυτό γίνεται αντιληπτό και από το Like του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Φαίνεται πως στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν τον αγώνα της να παραμείνει το Κίνημα Αλλαγής "συνέχεια" της Δεξιάς. Και μάλιστα στην κυβέρνηση δεν διστάζουν να εκδηλώσουν δημόσια τη συμπάθειά τους στο προς το πρόσωπο της Νάντιας Γιαννακοπούλου και τη θερμή τους υποστήριξη. 

 

γιαννακοπουλου

Πολλά στελέχη εξάλλου του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ εκδηλώνουν τη συμπάθειά τους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πιθανότατα και η ίδια θα ήθελε να είναι υπουργός της σημερινής κυβέρνησης

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν υπέρ μίας ενδεχόμενης κυβερνητικής σύμπραξης του ΚΙΝΑΛ - ΝΔ, της μετουσίωσης δηλαδή, σε σχήμα κυβερνητισμού του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου που είχε  συγκροτηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου φαίνεται πως ούτε θέλει να ακούει τα σενάρια των τελευταίων ημερών περί προσέγγισης του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα, ή όποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με όποιο στέλεχος του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ. Το απέδειξε αυτό με την επιστολή που έστειλε στην Φώφη Γεννηματά, μέσω της οποίας εξέφρασε την αγωνία της για την πιθανή προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά για την απομάκρυνση από τη ΝΔ.