Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Γρηγόρης Πετράκος στο κόμμα του Τράγκα

Ο Γρηγόρης Πετράκος στο κόμμα του Τράγκα

Χέρι χέρι με τον Γιώργο τράγκα, βαδίζει ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα στο κόμμα του. Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις απόψεις του περί του κορωνοϊού, της πανδημία, και των εμβολίων.

Η ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Τράγκα αναφέρει: “Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.