Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπογδάνος: Κακώς κατέβηκαν οι αφίσες - "'Εγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας"

Μπογδάνος: Κακώς κατέβηκαν οι αφίσες - "'Εγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας"

Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου για τις αφίσες που αναρτήθηκαν στο μετρό από το κίνημα «αφήστε με να ζήσω» και παρά την απόφαση του υπουργείου μεταφορών να κατέβουν οι αφίσες, ο κ. Μπογδάνος δήλωσε πως έγινε «έγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας».

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε αντίθετος με την απόφαση του υπουργείου γιατί «έγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας, κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαίωμάτος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;».

Ο «γαλάζιος» βουλευτής στράφηκε και κατά του προέδρου της ΣΤΑΣΥ γιατί όπως είπε ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. «Καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.