Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως το «γύρισαν» στο πινγκ πονγκ.   Τι και αν χθες ανακοινώθηκαν 4.309 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό και στα νοσοκομεία κάθε μέρα επικρατεί ένα χάος, με εφημερίες του τρόμου και ελλέιψεις σε ΜΕΘ, οι δύο υπουργοί σαν από άλλο, παράλληλο σύμπαν - θα σκεφτόταν κανείς - έκαναν το υπουργείο Παιδείας "εντευκτήριο" ενώ μάλιστα κατέγραψαν τη στιγμή στα social media, σα να μην τρεχει τίποτα.   Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης προχώρησε σε ανάρτηση σ

...Και η υπουργός αθλείται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως "το έριξε στον αθλητισμό" παρέα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη 

Τι και αν χθες ανακοινώθηκαν 4.309 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό και στα νοσοκομεία κάθε μέρα επικρατεί ένα χάος, με εφημερίες του τρόμου και ελλέιψεις σε ΜΕΘ, οι δύο υπουργοί σαν από άλλο, παράλληλο σύμπαν - θα σκεφτόταν κανείς - έκαναν το υπουργείο Παιδείας "εντευκτήριο" ενώ μάλιστα κατέγραψαν τη στιγμή στα social media, σα να μην τρεχει τίποτα. 

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram αναφέροντας:

«Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη και με την φίλη Υπουργό Παιδείας @nkerameus τιμούμε τη σημερινή ημέρα, η οποία συμβολικά καθιερώθηκε ανήμερα της αναβίωσης των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, στην Αθήνα το 1896.

Θα προτιμούσαμε να δούμε τις ικανότητές τους ως υπουργοί και όχι στο πινγκ πονγκ ...