Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Χτυπάει" Μητσοτάκη το φιλο-σαμαρικό antinews - "Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα"

"Σφαλιάρα" στον Μητσοτάκη από το φιλοσαμαρικό antinews - "Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα"

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση -με το χρόνο να περνά αργά και βασανιστικά- μέχρι τη στιγμή που θα ανακοινωθεί το πρόσωπο, το οποίο πρόκειται να προτείνει η ΝΔ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του πρώην γαλάζιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, βάζει ξανά στο στόχαστρό του την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τον ίδιο προσωπικά.

Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο της σελίδας με τίτλο "Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα (Run to the hills…)" , η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα "σφυροκοπά" τον κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "άδειασε το πατριωτικό χωράφι από τους αλληλέγγυους καταληψίες της ΝΔ".

"Όπως είχαμε ενημερώσει και προεκλογικά, ο Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος αρχηγός της ΝΔ ως κόμμα εξουσίας. Μετά από αυτόν, η Δημοκρατική Παράταξη θα ενοποιηθεί", επισημαίνει το antinews, ενώ παράλληλα σε άλλο σημείο σχολιάζει καυστικά:

"Έξω πάμε καλά: ο Δένδιας τρέχει, ο Μητσοτάκης τρέχει, και οι έξω μας θεωρούν τόσο δεδομένους που δεν μας καλούν καν: αποφασίζουν μόνοι τους, με την Τουρκία και τον κάθε τυχάρπαστο".

Και τα πηρά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζονται, με την ιστοσελίδα να τονίζει με αρκούντως δηκτικό τρόπο ότι "μέσα πάμε καλά: ήρθε η ανάπτυξη (δεν υπάρχει μπουλντόζα ελεύθερη, βρήκαν μέχρι και πετρέλαιο στο Ελληνικό), το νιώθει ο κάθε πολίτης (μισθοί στα ύψη, ανεργία στον πάτο, νέες εξαγωγικές επιχειρήσεις), κοινωνική ηρεμία (τσιμεντόλιθοι από σοσιαλιστές σε όργανα της τάξης, οι οποίοι όμως δεν είχαν πρόθεση να τους δολοφονήσουν, δεν μπορούσαν να φανταστούν, άλλωστε, ότι θα μπορούσε να προκληθεί τέτοιο αποτέλεσμα)".

"Το επικοινωνιακό θέατρο ξέφτισε πρόωρα κύριοι. Δεν το λέω απλά εγώ. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Νότης "Forrest Gump" Μηταράκης: έτσι θα τρέχετε όταν πάτε να διεκδικήσετε τη ψήφο των πολιτών συγκρινόμενοι με τον κάθε τελειωμένο Τσίπρα, με τον οποίο θέλετε να συγκυβερνήσετε κάποια στιγμή ως Plan Z, για να μη χαθεί το πλιάτσικο της μπίζνας ξεπουλήματος της ΑΟΖ", τονίζεται μέσα σε άλλα στο δημοσίευμα.

Γίνονται "πραγματάκια" στα "backstage" της ΝΔ.