Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαλάζιοι καβγάδες

Γαλάζιοι καβγάδες

Η επίθεση που έγινε στον Κώστα Κυρανάκη, με αφορμή τα όσα είπε στον Π. Πολάκη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, δείχνει και τις διαφορές που πλέον δεν κρύβονται στο εσωτερικό της ΝΔ. Ο Κυρανάκης κατηγορείται από τους νεοδημοκράτες, υποστηρικτές του πρωθυπουργού και της Ντόρας Μπακογιάννη ότι έχει χειρότερη συμπεριφορά από την συμπεριφορά (κατ΄ αυτούς) του Πολάκη.

Πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι αντιθέσεις με την γραμμή Σαμαρά που έχει επικρατήσει στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Αλλά και η ένταση που επεδίωξε να δημιουργήσει ο κ. Κυρανάκης δεν έχει σχέση με την ουσία της υπόθεσης. Προσβάλλοντας τον κ. Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναδεικνύεις επιβαρυντικά στοιχεία κατά του Παπαγγελόπουλου.

Άρα σκοπός ήταν η ένταση και η τυχόν εντονότερη αντίδραση του Πολάκη. Όπως επίσης και τα υπονοούμενα για την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την Ντόρα Μπακογιάννη, δείχνουν ότι υπάρχει στόχευση και στα εσωτερικά της ΝΔ. Η επίθεση λοιπόν κατά Κυρανάκη, δείχνει ότι οι ανοχές και οι αντοχές του Μαξίμου έναντι της ομάδας Σαμαρά, φτάνουν στα όρια τους.

Οπότε περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο, τώρα που τελειώνει και η καραντίνα πλήρως.