Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επικοινωνιακή... «κολοτουμπα»

Μια «συγγνώμη» που δεν ακούστηκε ποτέ... (Βίντεο)

Η είδηση για τον απαράδεκτο φοιτητή που παρενόχλησε σεξουαλικά συμφοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ σχολιάστηκε με τον χειρότερο τρόπο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. 

Σήμερα μετά το σάλο και την έντονη κριτική για τα χυδαία σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών του, οπου διακωμωδήσαν την ασελγεια σε βάρος της 20χρονης, ο παρουσιαστής προσπάθησε να απολογηθεί ζητώντας… «συγγνωμη», ενώ μάλιστα ανέφεραν ότι το σχολίασαν όπως θα το συζητούσαν σε ένα «καφενείο» με φίλους. 

Πρώτος ο παρουσιαστής ανέφερε: «Είναι προφανές πως πρόκειται για μια απόλυτα καταδικαστέα και βίαιη πράξη. Μιλάμε για έναν βιασμό. Μια πράξη είναι απολύτως καταδικαστέα. Εμείς στην εκπομπή κάναμε ένα λάθος εχθές. Το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε όπως θα το αντιμετώπιζε μια παρέα σε καφενείο, γιατί έχει και μια αστεία πλευρά. Κάναμε το λάθος να μην κάνουμε ξεκάθαρη τη θέση μας. Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη θέση μας. Η πλάκα πολλές φορές αλλοιώνει τη θέση μας και διαστρεβλώνεται και νομίζει κάποιος ότι έχουμε άλλη θέση. Όχι. Είναι ξεκάθαρα κατά».

Στη συνέχεια η κυρία Γκαγκάκη ζήτησε να λήξει το θέμα και να μη γίνει άλλη αναφορά: «Θεωρώ ότι δεν είναι τελικά καλό να έχεις πάντα ανθρώπινες στιγμές στην τηλεόραση. Και μια παρεΐστικη πλάκα την οποία ενδεχομένως όλοι κάνουμε, μας οδήγησε σε ένα λάθος. Θα παρακαλούσα να λήξει εδώ. Ως γυναίκες έχουμε και μια άλλη ευαισθησία».

Στο βίντεο παντως δεν ακούσαμε ούτε μια φορά τη λέξη «συγγνώμη». 

Μήπως γιατί μια συγγνώμη για τη διακωμώδηση της ασέλγειας δεν αρκεί; Ποιος ξέρει…