Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν πεζογέφυρα κατέρρευσε σε αυτοκινητόδρομο στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με αναφορές. Κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας παγιδεύτηκαν αρκετά οχήματα, περιλαμβανομένου ενός βυτιοφόρου από το οποίο άρχισε η διαρροή καυσίμου, σύμφωνα με το WZDC-TV. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία ενώ άλλοι δύο δέχτηκαν στο σημείο τις Πρώτες Βοήθειες.   Οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στη μάχη ώστε να διασφαλίσουν ότι κανείς οδηγός δεν θα παραμείνει

Ουάσινγκτον: Κατέρρευσε πεζογέφυρα -Τουλάχιστον έξι τραυματίες

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν πεζογέφυρα κατέρρευσε σε αυτοκινητόδρομο στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με αναφορές. Κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας παγιδεύτηκαν αρκετά οχήματα, περιλαμβανομένου ενός βυτιοφόρου από το οποίο άρχισε η διαρροή καυσίμου, σύμφωνα με το WZDC-TV. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία ενώ άλλοι δύο δέχτηκαν στο σημείο τις Πρώτες Βοήθειες.

Οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στη μάχη ώστε να διασφαλίσουν ότι κανείς οδηγός δεν θα παραμείνει εγκλωβισμένος στο όχημά του και στα ερείπια. Το γεγονός προκάλεσε τη διακοπή της κυκλοφορίας στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο Ι295. Μέλη των δυνάμεων εκτάκτου ανάγκης παραμένουν στο σημείο.