Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η.Π.Α.: Καινούργια τρέλα στο διαδίκτυο!

Η.Π.Α.: Καινούργια τρέλα στο διαδίκτυο!

Ηλεκτρονικό παιχνίδι που διεξάγεται με φόντο το διάστημα και στόχο να εντοπισθούν και να εξαλειφθούν εγκληματίες κερδίζει την αγάπη (μέχρι παροξυσμού) του Αμερικανικού κοινού!

Αστροναύτης που ονομάζεται "Buddy" ( κάτι σαν συνεργάτης δηλαδή) στέκεται μπροστά από ανώνυμο πτώμα που σκότωσε απατεώνας και το  παιχνίδι για πολλούς παίκτες, που υποστηρίζει από ακόμη τέσσερις έως δέκα και το παιχνίδι αρχίζει σε διαστημόπλοιο (The Skeld), κτίριο έδρας (Mira HQ) και πλανητική βάση (Polus).

Η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού δίνει σαφείς οδηγίες.. «είτε εργάζεσθε για την επίτευξη των στόχων, είτε παίζετε τον ρόλο του απατεώνα και προσπαθείτε να εξοντώσετε κρυφά τον καθένα που σας κυνηγάει, θα χρειασθείτε τα μυαλά σας… Ετοιμάσετε το διαστημόπλοιο σας για αναχώρηση καθώς αναλαμβάνετε την πρόκληση μαζί με 4-10 παίκτες που απαρτίζουν το πλήρωμα και συνδέονται στο διαδίκτυο ή μέσω τοπικού Wi-Fi και παίξτε, παίξτε, παίξτε»!

Η νέα μόδα δεν άφησε ανεπηρέαστη νεαρή Αμερικανίδα πολιτικό των Δημοκρατικών και, για πολλούς, μέλλουσα Πρόεδρο των Η.Π.Α., σε ένα gaming που φιγουράρει συνήθως στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες σε μία μόλις ημέρα, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο και ανάμεσά τους και επίσημα είναι η Alexandria Ocasio-Cortez, περισσότερο γωστή ως AOC, η οποία μπορεί και να το είδε ως έναν τρόπο για να ενθαρρύνει τους νέους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις επερχόμενες Εκλογές, με το Newsweek  να αναφέρει πως στη ζωντανή ροή η Βουλευτής του Κογκρέσου έγινε γρήγορα η πιο δημοφιλής με περισσότερους από 400.000 θεατές.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτα σχόλια από ενθουσιασμένους νέες και νέους (και τους γονείς τους) καθώς παρακολουθούσαν και θαύμαζαν τόσο την ικανότητα παιχνιδιού της AOC όσο και την άνεσή της να επικοινωνήσει με τους νέους.

 

Η.Π.Α.: Καινούργια τρέλα στο διαδίκτυο!

Η.Π.Α.: Καινούργια τρέλα στο διαδίκτυο!

Η.Π.Α.: Καινούργια τρέλα στο διαδίκτυο!

 

Η.Π.Α.: Καινούργια τρέλα στο διαδίκτυο!