Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επική γκάφα Καναδού βουλευτή: Εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη ολόγυμνος (ΦΩΤΟ)

Επική γκάφα Καναδού βουλευτή: Εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη ολόγυμνος (ΦΩΤΟ)

Ο 46χρονος βουλευτής που εμφανίστηκε ολόγυμνος σε τηλεδιάσκεψη της Βουλής στον Καναδά απολογήθηκε για τη… γκάφα του.

Όπως τον γέννησε η μητέρα του εμφανίστηκε Καναδός πολιτικός κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης της καναδικής Βουλής την Τετάρτη, όπως τονίζουν τα διεθνή ΜΜΕ. Ο λόγος για τον William Amos, έναν φιλελεύθερο βουλευτή, που καταγράφηκε από την κάμερα χωρίς ρούχα στο γραφείο του, με φόντο τις καναδικές σημαίες. Αυτό προκύπτει από το στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε η εφημερίδα The Canadian Press.

Ο 46χρονος βουλευτής ζήτησε αργότερα συγγνώμη για το περιστατικό, το οποίο όπως είπε ήταν ακούσιο. «Αυτό ήταν ένα ατυχές λάθος. Η δυνατότητα σύνδεσης με βίντεο ενεργοποιήθηκε κατά λάθος, καθώς άλλαζα ρούχα. Ήθελα να βάλω το κοστούμι μου, γιατί πριν είχα πάει για τρέξιμο. Ειλικρινά, ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου στη Βουλή γι’ αυτό» ήταν τα λόγια του.

Ο Amos δεν έκανε κάποια τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ενώ το κόμμα του και ο Claude DeBellefeuille, αναφέρθηκε στο περιστατικό σημειώνοντας πως το πρωτόκολλο της Βουλής απαιτεί οι βουλευτές να φορούν επίσημο ένδυμα, κάτι που περιλαμβάνει και εσώρουχα.