Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άρση μέτρων: Τέλος η καραντίνα στον Δήμο Μύκης στην Ξάνθη - Παράταση στη δομή στο Κρανίδι

Άρση μέτρων: Τέλος η καραντίνα στον Δήμο Μύκης στην Ξάνθη - Παράταση στη δομή στο Κρανίδι

Μπορεί να ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων, ωστόσο ορισμένες περιοχές παραμένουν σε καραντίνα.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο Κρανίδι παραμένει σε καραντίνα η δομή όπου διαγνώστηκαν αρκετά κρούσματα του κορωνοϊού. Στην δομή βρέθηκαν 150 κρούσματα του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να τεθεί αμέσως σε καραντίνα, η οποία θα συνεχιστεί για άλλη μία εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Οπως διευκρίνησε, η παράταση της καραντίνας γίνεται για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Αντίθετα, σταματούν τα περιοριστικά μέτρα για τους υπόλοιπους κατοίκους στον Δήμο Ερμιονίδας, καθώς τα δεκάδες τεστ που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, αποδείχθηκαν αρνητικά, ενώ οι κάτοικοι τήρησαν τα μέτρα, με τον κ. Χαρδαλιά να τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους.

Τέλος η καραντίνα στην Ξάνθη
Επίσης, ο υφυπουργός ανακοίνωσε πως χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η καραντίνα σε δύο οικισμούς στην Ξάνθη. Πρόκειται για τους οικισμούς Ζουμπούλι και Αρναούτι που βρίσκονταν σε καραντίνα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ λήγει και η ισχύς των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία πολιτών που είχαν επιβληθεί στο σύνολο του Δήμου Μύκης.