Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συγκλονίζει η Αγγελική Λάμπρη: Ντροπή και φόβο πρέπει να νιώθει ο θύτης

Συγκλονίζει η Αγγελική Λάμπρη: Ντροπή και φόβο πρέπει να νιώθει ο θύτης

Η Αγγελική Λάμπρη αναφέρθηκε στην απόφαση της να καταγγείλει τον γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τώρα νιώθει πιο δυνατή και πιο χαρούμενη.

“Γύρισα από το Survivor, από μία εντελώς άλλη διάθεση και ήρθα εδώ, είχε γίνει η καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου. Υποκλίνομαι στη δύναμη αυτής της γυναίκας. Ήταν κάτι το οποίο είχαμε βιώσει όλες μαζί, ακριβώς το ίδιο περιστατικό, το είχαμε μέσα μας, το είχαμε συζητήσει, ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε όλες ότι κάποια στιγμή θα θέλαμε να βγει. Να μπορούμε να το πούμε γιατί όταν βιώνεις κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κουβαλάς μέσα σου”, είπε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή After Dark στον ΣΚΑΪ.

“Εγώ ένας από τους λόγους που έκανα αυτή την καταγγελία είναι ότι τότε ένιωσα πολύ θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσουμε. Νομίζω ότι η κοινωνία ήταν έτοιμη να ακούσει κάτι τέτοιο... Τότε ένιωσα πολύ μόνη μου, ένιωσα φόβο, τρόμο, δεν ήξερα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει. Μετά ο θυμός αυτός δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσω. Είπα την αλήθεια μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Αγγελική Λάμπρη