Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόδος: "Έκανα σχέση με τον λάθος άντρα" – Σάλος από καταγγελία μητέρας για τον βιασμό της κόρης της

Ρόδος: "Έκανα σχέση με τον λάθος άντρα" – Σάλος από καταγγελία μητέρας για τον βιασμό της κόρης της

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου έλαβε ένας 35χρονος μετά από καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη, σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

Ειδικότερα, ο 35χρονος συνελήφθη την 7η Φεβρουαρίου 2021 από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης. Η μητέρα διατηρούσε σχέση με τον καταγγελλόμενο τα τελευταία χρόνια και ισχυρίστηκε ότι την 6η Φεβρουαρίου 2021 το πρωί ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της. Υποστηρίζει δε ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο παιδί τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης στους αστυνομικούς, η ίδια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 35χρονο από τον Νοέμβριο του 2016 και διέμεναν μαζί. Τον Νοέμβριο του 2020 αποφάσισαν να μην μένουν πλέον στο ίδιο σπίτι χωρίς όμως να διακόψουν την σχέση τους. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι τα τελευταία δύο έτη παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της 14χρονης κόρης της και έδειχνε νευρική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, την 6η Φεβρουαρίου 2021 πήρε το κινητό της κόρης της και είδε κρυφά μηνύματα που της είχε στείλει ο 35χρονος και της έλεγε να σβήσει τη συνομιλία τους για να μην την δει κανείς και έχουν πρόβλημα. Τότε η καταγγέλλουσα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και έστειλε μηνύματα προσποιούμενη εκείνη και τότε κατάλαβε ότι μεταξύ τους υπήρχε κάτι ερωτικό.

Μετά από επιμονή της ίδιας, η 14χρονη ανέφερε στη μητέρα της ότι της έχει αγγίξει το στήθος και ότι έχει προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Ακόμη, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η μητέρα, η 14χρονη παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή έλαβαν χώρα και άλλες γενετήσιες πράξεις και στοματικός έρωτας αρνούμενη όμως ότι έχει υπάρξει ολοκληρωμένη ερωτική πράξη.

Επιπλέον, η μητέρα σε συμπληρωματική της κατάθεση ανέφερε πως ήρθε σε επαφή διαδικτυακά με μία 24χρονη σήμερα κοπέλα η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον 35χρονο όταν εκείνη ήταν ανήλικη. Όπως κατέθεσε η ίδια η 24χρονη γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών και στα 15 της όπως υποστηρίζει αναγκάστηκε να συνάψει σχέση μαζί του διότι της έλεγε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αυτοκτονήσει.