Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάτρα: Άστεγη οικογένεια με ανήλικο παιδί ζει σε παλιό παρατημένο αυτοκίνητο

Πάτρα: Άστεγη οικογένεια με ανήλικο παιδί ζει σε παλιό παρατημένο αυτοκίνητο

Ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, μερικά σεντόνια δύο κουβέρτες και μία λινάτσα για να σκεπάζει τον ουρανό και τα παράθυρα έχει κάνει σπίτι της μία άστεγη οικογένεια στην Πάτρα.

Αυτό το όχημα που βρίσκεται στην οδό Οίτης στην Πάτρα στεγάζει την οικογένεια, που έχει και ένα ανήλικο παιδί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αρκετές φορές στην περιοχή έχουν θεαθεί τα μέλη της οικογένειας, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση ιδιαίτερα την περίοδο που προηγήθηκε, όταν οι θερμοκρασίες τη νύχτα και το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν κοντά στο μηδέν.

Αρκετοί ήσαν εκείνοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά το μείζον πρόβλημα της στέγης για την οικογένεια παρέμενε. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί και "Το χαμόγελο του παιδιού",  στελέχη του οποίου με την σειρά τους ενημέρωσαν και την Αστυνομία.

Περιπολικό έφτασε στο σημείο αλλά την ώρα εκείνη δεν κατάφερε να εντοπίσει την οικογένεια, η οποία όμως επανεμφανίστηκε τις επόμενες μέρες και νύχτες κάτω από συνθήκες ψύχους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού, που σύμφωνα με μαρτυρίες εξακολουθούν τις νύχτες να εμφανίζονται στο πρόχειρο κατάλυμά τους.