Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια ανήλικη στην Κοζάνη η οποία τραυματίστηκε από αεροβόλο όπλο.   Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η 15χρονη επισκέφτηκε το σπίτι ενός φίλου της στην Καισαρειά Κοζάνης.  Για άγνωστους λόγους, -πιθανότατα κατά λάθος- το αεροβόλο όπλο που κρατούσε ο 14χρονος εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας στην δεξιά ωμοπλάτη και στην κλείδα, πολύ κοντά στον πνεύμονα.   Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ σύμφωνα με τις τελευτα

Κοζάνη: 15χρονη τραυματίστηκε από αεροβόλο όπλο

 

 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια ανήλικη στην Κοζάνη η οποία τραυματίστηκε από αεροβόλο όπλο.

 

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η 15χρονη επισκέφτηκε το σπίτι ενός φίλου της στην Καισαρειά Κοζάνης. Για άγνωστους λόγους, -πιθανότατα κατά λάθος- το αεροβόλο όπλο που κρατούσε ο 14χρονος εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας στην δεξιά ωμοπλάτη και στην κλείδα, πολύ κοντά στον πνεύμονα.

 

 

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα διακομισθεί στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας.

 

 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη αλλά λόγω της ηλικίας του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα σχηματισθεί δικογραφία για το περιστατικό του πυροβολισμού, με την κατηγορία περί όπλων και σωματική βλάβη από αμέλεια. Οι γονείς αναζητούνταν και συνελήφθη η μητέρα του. Οι γονείς θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.