Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κορωνοϊός: Ποια σχολεία είναι κλειστά μετά από κρούσμα στις τάξεις (λίστα)

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία είναι κλειστά μετά από κρούσμα στις τάξεις (λίστα)

Επτά σχολεία, τέσσερα εκ των οποίων στην Αττική, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, την ώρα που όλα τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας παραμένουν κλειστά.

Αναλυτικότερα, πέραν της Πέλλας, με βάση τη σχετική λίστα του υπουργείου Παιδείας, μέχρι στιγμής, έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους τέσσερα σχολεία στην Αττική:

  • το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως 27/9),
  • το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/9),
  • το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 1/10) και
  • το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (2/10).

Επιπλέον, έχει ανασταλεί η λειτουργία και του 2ου Δημοτικού Βουτών Ηρακλείου (έως 27/9), του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας (έως 30/9) και του 14ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (έως 1/10).

Αναστολή λειτουργίας συγκεκριμένων τάξεων σε σχολεία της χώρας

Επιπλέον, σε άλλα 30 σχολεία ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων ή τάξεων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτά, τα 24 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες επτά αφορούν τμήματα σε σχολεία των Τρικάλων, του Πύργου, των Σερρών, του Θερμαϊκού και της Κέρκυρας.

Η λίστα με κλειστά σχολεία και τάξεις λόγω κορωνοϊού σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Η λίστα με τα σχολεία, η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται -τμηματικά ή εν συνόλω- εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού βρίσκεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου (https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php) και ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα.

Η λίστα με κλειστά σχολεία και τάξεις λόγω κορωνοϊού σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου