Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική: Άγριο επεισόδιο στην παραλία για μία… βάρκα (video)

Χαλκιδική: Άγριο επεισόδιο στην παραλία για μία… βάρκα (video)

Στα χέρια ήρθαν λουόμενοι με τον ιδιοκτήτη μίας βάρκας στην παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική το μεσημέρι της Δευτέρας (3/8).

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Voria.gr ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης της βάρκας, μαζί με τον πατέρα του, αφού προσέγγισε την ακτή με το σκάφος έπειτα από ερασιτεχνική αλιεία, ζήτησε από τους λουόμενους να φύγουν από το σημείο και να απομακρύνουν από εκεί τα σταθμευμένα τους οχήματα διότι εμπόδιζαν την ανέλκυση της βάρκας. Μία παρέα λουόμενων ωστόσο αντέδρασε στο σημείο δεν υπάρχει γλίστρα γεγονός που δεν επιτρέπει την ανέλκυση σκαφών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης της βάρκας επιτέθηκε φραστικά στους λουόμενους και χειροδίκησε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, σε βάρος μίας λουόμενης που ήταν μεταξύ εκείνων που αντέδρασαν. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, αφού το ανέλκυσε κανονικά, στη συνέχεια έφυγε πριν από την έλευση της αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Περίοικοι αναφέρουν ότι η ανέλκυση σκαφών, κατά βάση αλιευτικών, γίνεται συχνά από ντόπιους στην περιοχή χωρίς να υπάρχει παρέμβαση του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε το βίντεο: