Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γλυκά Νερά: Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ για τη δολοφονία της Καρολάιν

Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Βρετανίας, έχουν μεγάλα ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν, λόγω της καταγωγής της αλλά και της σκληρότητας του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. 

Στο μυστήριο με το ρολόι της Καρολάιν, που αποκαλύπτει άλλη ώρα θανάτου από αυτή που δήλωσε ο σύζυγός της, επικεντρώνεται η dailymail.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης, ότι το ζευγάρι φαίνεται πως τσακωνόταν λίγο πριν το θάνατο της Καρολάιν, ανταλλάσσοντας μηνύματα στα οποία ο ένας αποκαλούσε τον άλλον ηλίθιο.

Mirror: Αστυνομικοί πλησίασαν τον σύζυγο την ώρα που γινόταν μνημόσυνο

Η Mirror, αναφέρεται με ένα μεγάλο ρεπορτάζ, στις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης.

The Sun: Φόνος – Μυστήριο

«Ο σύζυγος της μητέρας από τη Βρετανία που σκοτώθηκε σε επιδρομή ληστών, μεταφέρθηκε στην έδρα της ελληνικής αστυνομίας για να δώσει νέα κατάθεση, μετά από μια σημαντική αποκάλυψη στην έρευνα της δολοφονίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η SUN.

Στο ρεπορτάζ, αναφέρονται τα τρία σημεία «κλειδιά» στην εξέλιξη της έρευνας: Το πότε αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας, η «κινητικότητα» του κινητού του πιλότου την ώρα που ο ίδιος είχε πει ότι τον είχαν δεμένο οι ληστές αλλά και τα όσα έδειξαν τα δεδομένα από το smartwatch που φορούσε στο χέρι της η άτυχη κοπέλα…