Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιαννιτσά: Διασωληνώθηκαν οι δύο τραυματίες

Γιαννιτσά: Διασωληνώθηκαν οι δύο τραυματίες

Σοκάρει το σοβαρό ατύχημα με δύο τραυματίες, που σημειώθηκε σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών, το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σοβαρή, καθώς χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας εκ των τραυματιών φέρεται να είναι ανήλικος, μόλις 16 ετών.

 

Γιαννιτσά: Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη όταν κατά τη διάρκεια ενός άλματος στον αγώνα της ΜΧ2, μία μοτοσυκλέτα “έφυγε” εκτός διαδρομής και κατέληξε στον χώρο της ζώνης των μηχανικών.

 

Αρχικά έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και στη συνέχεια παρέσυρε και μία μεταλλική κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα.

 

Αρχικά, οι πληροφορίες που μετέφερε το motomag.gr ανέφεραν ότι και οι δύο τραυματίες είναι θεατές. Σύμφωνα όμως με τον ΣΚΑΪ, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, εάν πρόκειται για αθλητή και έναν συνοδό μηχανικό ή για θεατή και έναν αθλητή.

 

Οι δύο τραυματίες αρχικά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και διασωληνώθηκαν.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγώνας διεκόπη, ενώ στη συνέχεια η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του.