Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στο 1 ευρώ για να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας

Μοιραστείτε το

Η ΕΚΔΟΣΗ της Kontra news στηρίζεται αποκλειστικά στα έσοδα από την κυκλοφορία της εφημερίδας.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε την ανεξαρτησία της με αντάλλαγμα τη χρηματοδότησή της από κόμματα, τράπεζες, εφοπλιστές και διαπλεκόμενα συμφέροντα.

ΕΞΑΛΛΟΥ η Kontra news εκδόθηκε για να αποκαλύψει τις βρομιές και τις απάτες του παλιού πολιτικού συστήματος και να αναδείξει το βαρύ κόστος, που πλήρωσε με αίμα ο λαός, των πελατειακών σχέσεων και της διαπλοκής ανάμεσα στα κόμματα και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Η KONTRA NEWS στη διάρκεια της διαδρομής της έγινε η φωνή του λαού, διατρανώνοντας καθημερινά την ανάγκη να ξεφύγει η χώρα από τα εφιαλτικά μνημόνια.

ΣΤΗΡΙΞΕ σταθερά τις προσπάθειες για αλλαγή, μεταρρυθμίσεις και την απόδοση Δικαιοσύνης σε όσους λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα και βρίσκονται ακόμα στο απυρόβλητο.

ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ποτέ με πολιτικά κόμματα, παρά το γεγονός ότι στήριξε συνειδητά τον Αλέξη Τσίπρα στην προσπάθειά του να ανορθώσει τη χώρα.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ της εξουσίας είναι διαρκής με γνώμονα πάντα το συμφέρον του λαού και του έθνους.

Η KONTRA NEWS είναι ίσως η μοναδική εφημερίδα η οποία εκδίδεται από παραδοσιακό εκδότη, που δεν έχει νταραβέρια με το δημόσιο χρήμα, με προμήθειες, έργα και αρνείται πεισματικά να γίνει υποχείριο της διαπλοκής.

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ της Kontra news δεν διαθέτει στόλο με τάνκερ ούτε κρυφές πηγές χρηματοδότησης.

Η ΕΚΔΟΣΗ της εφημερίδας μας είναι υπόθεση των αναγνωστών, δηλαδή δική σας υπόθεση.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ με τη σημερινή τιμή πώλησης των 50 λεπτών η Kontra news αιμορραγεί οικονομικά και οδηγείται με μαθηματικό τρόπο στην αναστολή της έκδοσης.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με την κατάρρευση της διαφημιστικής δαπάνης προς τα έντυπα, την αύξηση του κόστους έκδοσης, το χαρτί, την εκτύπωση και τις αμοιβές του προσωπικού, η οικονομική αιμορραγία είναι πλέον ακατάσχετη.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ αναγκαζόμαστε από σήμερα να προσαρμόσουμε την τιμή στο 1 ευρώ, που δεν είναι απαγορευτικό, ούτως ώστε να συνεχίσουμε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Αν δεν λειτουργήσει και το τελευταίο αυτό ανάχωμα στην κρίση του Τύπου, θα προτιμήσουμε να αναστείλουμε την έκδοση, παρά να εκχωρήσουμε την ανεξαρτησία της εφημερίδας μας στα συμφέροντα και τη διαπλοκή

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε, γιατί πρόκειται για δική σας εφημερίδα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.