Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το BBC παρομοιάζει τη Φουρέιρα με την Beyonce

Το BBC παρομοιάζει τη Φουρέιρα με την Beyonce

Μετά από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α΄ ημιτελικό της Eurovision, για χάρη της Κύπρου, τα διεθνή ΜΜΕ άρχισαν να την αποθεώνουν, και τα γραφεία στοιχημάτων να την κατατάσσουν ακόμη και στην πρώτη θέση του διαγωνισμού.

Μάλιστα το BBC την παρομοιάζει με την Beyonce. «Το τρίλεπτο σόου του Fuego περιλαμβάνει μια έντονη χορογραφία και τίναγμα μαλλιών που θα έκανε περήφανη ακόμη και την Beyonce» γράφει το βρετανικό δίκτυο.  

Το BBC, περιγράφοντας όλη τη διαδρομή της, αναφέρει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Ελλάδας που γεννήθηκε στην Αλβανία και μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου τη δεκαετία του ’90. «Ξεκινήσαμε μια νέα ζωή από το μηδέν στην Ελλάδα», λέει η ίδια.

Η Κύπρος δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Eurovision και έκαναν πολλά για να το πετύχουν με το Fuego (που σημαίνει «φωτιά» στα Ισπανικά). Τώρα η Φουρέιρα είναι η αγαπημένη των  bookies για την πρωτιά.

Μιλώντας για την ερμηνεία της και τη χορογραφία λέει ότι δεν είναι καθόλου εύκολη. «Πεθαίνω πάνω στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα -το τραγούδι και το χορό μαζί», λέει.

Όταν τη συγκρίνουν με τις κινήσεις της  Beyonce απαντά ότι αυτό συμβαίνει γιατί η Αμερικανίδα σταρ είναι «η καλύτερη, των καλύτερων, των καλύτερων».