Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πιστοποιητικό εμβολιασμού για ελεύθερη μετακίνηση προτείνει o Μητσοτάκης - Η επιστολή στη Φον Ντερ Λάιεν

Την εισαγωγή ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού για τη «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19», πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση στην Ε.Ε..

Politico: Πιστοποιητικό εμβολιασμού προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΕ

Η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει στην ΕΕ την εισαγωγή ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού για τη «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19», σύμφωνα με πληροφορίες του Politico.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πώς θα χορηγείται

Αρχές Ιανουαρίου και εφόσον πρώτα πάρει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η χορήγησή του θα αρχίσει αμέσως στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα που θα έχουν στηθεί με προτεραιότητα να έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες.

Πιστοποητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό – Τι είναι και πώς θα λειτουργούν

Την χρησιμότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ανέλυσε ο καθηγητής της πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος ο οποίος τόνισε ότι θα είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει αεροπορικώς με ασφάλεια.

Τρία νέα πιστοποιητικά θα χορηγούνται ψηφιακά - Ποια είναι η διαδικασία

Πιστοποιητικά κληρονομιάς, Πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, Προσωρινή άδεια οδήγησης για νέους οδηγούς

1. Πιστοποιητικά κληρονομιάς

Εντός των επόμενων ημερών ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική παραλαβή 3 πιστοποιητικών που αφορούν στην κληρονομιά από solon.gov.gr

-Περί μη δημοσίευσης Διαθήκης

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα πιστοποιητικά που δίνει ο Δήμος Αθηναίων ηλεκτρονικά

Ηλεκτρονικά μπορούν να έχουν πλέον οι δημότες της Αθήνας τα πέντε πιο «δημοφιλή» πιστοποιητικά, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν αυτοπροσώπως τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κερδίζοντας έτσι χρόνο και ταυτόχρονα προστατεύοντας τον εαυτό τους και όλο το κοινωνικό σύνολο λόγω του κορωνοϊού.

Subscribe to πιστοποιητικό