Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόεδρος της ΔΟΕ: Δάσκαλοι δέχονται απειλητικές επιστολές από γονείς για τις μάσκες

«Δεχόμαστε απειλητικές επιστολές για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία από ανθρώπους της κατηγορίας που διαμαρτυρήθηκαν την Κυριακή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ.

Παράλληλα επεσήμανε πως πως οι υπερβολικές αντιδράσεις κατά του μέτρου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με θωράκιση του εκπαιδευτικού.

Καλαμαριά: Απίστευτο «ντου» από γονείς σε συμβούλιο – Διαμαρτυρήθηκαν για τα σχολεία (video)

Έκρυθμο ήταν το σκηνικό στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GRTIMES, γονείς που έκαναν διαμαρτυρία, αρχικά έξω από το δημαρχείο, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να καταθέσουν ψήφισμα.

Κεραμέως: Οι καθηγητές θα αποφασίσουν αν θα μεταδίδουν απευθείας τα μαθήματα

«Δεν μίλησε κανείς για κάμερες στα σχολεία, αυτά είναι αντιπολιτευτικά παιχνίδια», δήλωσε η Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στα ζητήματα της διδασκαλίας στα σχολεία μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλει παράνομες αναστολές συμβάσεων ιδιωτικών εκπαιδευτικών που διδάσκουν εξ αποστάσεως

Μεγαλώνει η κοινωνική οργή για την καταλήστευση γονέων, δημόσιων ταμείων και εκπαιδευτικών από τους λίγους επιτήδειους ιδιοκτήτες που παρανόμως αναστέλλουν τις συμβάσεις των εκπαιδευτικών και μάλιστα όταν αυτοί συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες εξ αποστάσεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ:

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις των δασκάλων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ                                                                                                                                     

Τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Απεργούν οι Δάσκαλοι

Εικοσιτετράωρη απεργία στις 8 Ιουνίου κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), διαμαρτυρόμενη για την πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 17:30, στα Προπύλαια.

Subscribe to δάσκαλοι