Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Ανοιχτή η εφαρμογή για αιτήσεις από παρόχους καταλυμάτων και ακτοπλοϊκές εταιρείες

Ο Οργανισμός καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διευρυμένο και ενισχυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και των αποκλειομένων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 (εδώ).

Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία - Πώς θα κάνετε την αίτηση

Λήγει απόψε, ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ για το 2020.

Οι διακοπές, μέσω των επιταγών, μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ και θα έχουν διάρκεια:

Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει αύριο η προθεσμία - Πώς θα κάνετε αίτηση

Τα βήματα για τη διαδικασία υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού 2020. 

Λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΑΕΔ για το 2020.

Συγκεκριμένα, η προθεσμία λήγει στις 23:59 την Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Κοινωνικός τουρισμός: Πώς θα κάνετε αίτηση - Πότε λήγει η προθεσμία

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των πολιτών στο πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2020-2021». «Σπάνε κάθε ρεκόρ σε σχέση με άλλες χρονιές στο παρελθόν, οι αιτήσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα "Κοινωνικός Τουρισμός 2020-2021"» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, σε γραπτή δήλωσή του.

 

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πού θα γίνουν αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους

Οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό ξεκινούν μέσα στις επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τον κοινωνικό τουρισμό 2020-2021 και οι 300.000 δικαιούχοι πρέπει να κάνουν αίτηση για να πάρουν έξι διανυκτερεύσεις, αλλά και επιδότηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε θα γίνουν αιτήσεις για το 2020

Ο κοινωνικός τουρισμός είναι στην τελική ευθεία για το 2020. Το υπουργείο Εργασίας με τον ΟΑΕΔ θα διαθέσουν από τον Ιούνιο «πακέτα» διακοπών σε 533.000 δικαιούχους για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Στη «Διαύγεια» η ΚΥΑ για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, σχετικά με το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2020-2021, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού.

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού, περιόδου 2019-2020 για συνολικά 140.000 δικαιούχους και ωφελούμενους.

Subscribe to Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ