Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2025
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χρήστος Μάστορας: Πώς έγινε το συμβάν που οδήγησε στη σύλληψή του – Ο επικίνδυνος ελιγμός και το αλκοτέστ

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, φορώντας χειροπέδες, καπέλο, κουκούλα και μάσκα

Μοιραστείτε το

Υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη να οδηγεί ο Χρήστος Μάστορας, στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως αγνόησε μπλόκο της Τροχαίας, ενώ ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως δεν είδε το σήμα.

Το χρονικό της σύλληψης του Χρήστου Μάστορα

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο κέντρο της Αθήνας. Μπλόκο της τροχαίας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου έκανε αλκοτέστ σε οδηγούς και ο σταμάτησε τον Χρήστο Μάστορα. Ο τραγουδιστής ήταν τρίτος στη σειρά για αλκοτέστ και ενώ οι αστυνομικοί έλεγχαν το πρώτο αυτοκίνητο, διέφυγε.

Ο τραγουδιστής έκανε απότομο ελιγμό αναπτύσσοντας ταχύτητα, κινούμενος προς το μέρος αστυνομικού, ο οποίος έκανε σήματα για να ακινητοποιηθεί, χρησιμοποιώντας και φακό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. Ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας έφυγε από το σημείο χωρίς να κάνει αλκοτέστ.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το μπλόκο στην πλατεία Ομονοίας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο του τραγουδιστή. Σε αλκοτέστ που του έκαναν, διαπίστωσαν πως το ποσοστό ήταν 0,83, δηλαδή πάνω από το όριο που είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Ο Χρήστος Μάστορας προσήχθη στην υποδιεύθυνση τροχαίας Αθηνών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, φορώντας χειροπέδες, καπέλο, κουκούλα και μάσκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραγουδιστής εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που φέρεται να έκανε.

Ο Χρήστος Μάστορας στο αυτόφωρο

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι δεν σταμάτησε στο μπλόκο της τροχαίας καθώς όπως υποστηρίζει δεν κατάλαβε ότι του έκαναν σήμα. Επίσης, φέρεται να αρνείται ότι προσπάθησε να διαφύγει προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σε αυτήν την περίπτωση δε θα πήγαινε όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο.

Σε δήλωσή του ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος του τραγουδιστή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι βαθύτατα στενοχωρημένος και μετανιωμένος. Η κατηγορία περί επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο δεν ευσταθεί και δεν την αποδέχεται. Δεν αντελήφθη το σήμα των αστυνομικών και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι αμέσως μετά σταμάτησε στο επόμενο σήμα. Το μήνυμα του είναι ότι δεν πρέπει να οδηγεί κάνεις έχοντας πιει έστω και ελάχιστα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.