Διαμαρτυρία με… κρητικούς χορούς έξω από το Υπουργείο Υγείας (Βίντεο)

Μοιραστείτε το
Μια μαντινάδα στον Παύλο Πολάκη
Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Χορεύουν κρητικούς χορούς ενώ ένας από τους καλλιτέχνες που βρίσκεται έξω από το υπουργείο αφιέρωσε και μία μαντινάδα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη για την ονομαστική του γιορτή.
Οι εργαζόμενοι έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Υγείας με συρματόπλεγμα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην οδό Αριστοτέλους. Διαμαρτύρονται για την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του ΕΣΥ, επισημαίνοντας ότι τα νοσοκομεία «έχουν βγει στη ζητιανιά για την προμήθεια υλικών και φαρμάκων», ενώ οι κενές οργανικές θέσεις στα νοσοκομεία αγγίζουν τις 30.000.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) διεκδικεί «μόνιμη σταθερή εργασία για όλους, επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και της Πρόνοιας, δωρεάν Δημόσια Υγεία – Πρόνοια με καθολική πρόσβαση, απόσυρση του αντιασφαλιστικού νόμου, ένταξη στα ΒΑΕ και ανάκτηση μνημονιακών απωλειών».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.