Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συνεχίζει στα “ασπρόμαυρα” ο Σαλταφερίδης

Μοιραστείτε το

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Σαλταφερίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ακραιοδιαγώνιος, γεννημένος το 2002 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν, ύστερα από την περσινή με την περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σαλταφερίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι παραπάνω από χαρούμενος που παρέμεινα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Καθήκον των παικτών που ήμασταν και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες του συλλόγου στους νέους μας συμπαίκτες, να τους βάλουμε στο καλό κλίμα της ομάδας μας, αλλά και να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης χρονιάς με σκοπό να το βελτιώσουμε. Αυτή η νέα χρονιά αποτελεί πρόκληση για εμένα προσωπικά και στόχος είναι να φτάσω στο καλύτερο ατομικό επίπεδο αθλητικά, που έχω υπάρξει, έτσι ώστε να συνεισφέρω στις επιτυχίες της ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους σε εμένα. Τα καλύτερα έρχονται».//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.