Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις και το μέλλον του στον ΣΚΑΪ

Μοιραστείτε το

“Βγάζει ο καθένας ειδήσεις από το μυαλό του, για να δημιουργήσει στοχευμένα κακό σε έναν παρουσιαστή ή σε μία εκπομπή”.

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» με τα ξεσπάσματα και τις αναφορές του σε παρουσιαστές και παρουσιάστριες που του ασκούν κριτική, μιλά για τις σχέσεις με τον ΣΚΑΪ

«Ποτέ δεν υπήρχε κακή σχέση με τον ΣΚΑΪ, γι’ αυτό και ήρθα εδώ. Αυτό είναι στο πλαίσιο της… καλής και έγκυρης δημοσιογραφίας που γίνεται για μένα. Πληροφορίες που δεν εξακριβώνουν ή που δεν υπάρχουν καν. Βγάζει ο καθένας ειδήσεις από το μυαλό του, για να δημιουργήσει στοχευμένα κακό σε έναν παρουσιαστή ή σε μία εκπομπή», αναφέρει ο Μάρκος Σεφερλής.

«Να δημιουργήσει σύγχυση, να πει ο τηλεθεατής «α θα κοπεί αυτή η εκπομπή, οπότε να μη τη βλέπω». Γενικά να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για ένα προϊόν. Δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία, είναι μόνο φήμες για έναν συγκεκριμένο σκοπό», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Θα συζητήσουμε και για το «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και για άλλα projects που έχουμε προτείνει. Δεν έχω ακούσει ποτέ για τη φημολογούμενη ταξιδιωτική εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη που θα πάρει τη θέση της δικής μου», διευκρινίζει ο Μάρκος Σεφερλής αμέσως μετά.

«Τρομάζω τον Έκτορα και του «κόβεται η χολή», μου λέει: θα πάω να τη βγάλω, για να μη μου… κόβεται. Αλλά εδώ μιλάμε για πράγματα εξωφρενικά που διαβάζουμε κατά καιρούς. Έχουμε να κάνουμε με την υγεία ενός ανθρώπου. Έχει συγγενείς, φίλους, με τους οποίους μπορεί να μη μιλάει και κάθε μέρα. Οπότε δε μπορεί να μπαίνει και να διαβάζει ότι έχει κάνει επέμβαση», απαντά ο Μάρκος Σεφερλής για τα πρόσφατα δημοσιεύματα γύρω από την υγεία του συνεργάτη του.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.