Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Good Job Nicky: «Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει, έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο» | Zappit

Μοιραστείτε το

«Το “good job Nicky” το λέω συνέχεια στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου», είπε ο Good Job Nicky.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και την Άννα Πανταζή έδωσε ο Good Job Nicky, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του, τη Eurovision, αλλά και τους γονείς του.

«Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει και χαίρομαι. Έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα και την επόμενη μέρα αποφάσισα να ξυρίσω και τα μαλλιά μου. Το “good job Nicky” το λέω συνέχεια στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου», είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

Ο Good Job Nicky είπε στη συνέχεια: «Επιδιώκω να πηγαίνω συχνά στην Πάρο. Θα σκεφτόμουν να μείνω μόνιμα στην Πάρο, αλλά όταν νιώσω ότι μου αξίζει. Μου αρέσει η ζωή που κάνει η μητέρα μου, έχει βρει την υγειά της κι έχει ηρεμήσει. Έχω γράψει δύο τραγούδια για τη μητέρα μου που δεν έχουν κυκλοφορήσει, ένα για τα γενέθλιά της κι ένα για να της ζητήσω συγγνώμη. Όταν κοιτάω τη μητέρα μου νιώθω μια ελευθερία. Ο πατέρας μου είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής. Συγκινούμαι συχνά όταν τον ακούω».

Κλείνοντας, ο Good Job Nicky ανέφερε: «Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός για να σου πω ότι δεν θέλω να πάω στη Eurovision, σε προσωπικό επίπεδο με φαντάζομαι νικητή. Πάντως, το τραγούδι το έχουμε. Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, σιγανά και ταπεινά».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.